Sport- en bewegingsleider

Gro-up, BSO Stolwijk Gro-up BSO Stolwijk dependance (Sport)

Binnen de locatie zijn er veel mogelijkheden betreft het vormgeven van sport en spelactiviteiten. Daarnaast word je ook meegenomen in de pedagogische kant van het werken op een BSO. In de huidige tijd word het steeds belangrijker dat kinderen op vroege leeftijd het belang van bewegen meekrijgen. We bewegen steeds minder en is het niet alleen lichamelijk gezond en bevorderd de motorische ontwikkeling, maar ook omdat beweging, sport- en spel de ontwikkeling van de hersenen stimuleert. Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen bij fysieke inspanning en verbetert het de prestaties op school wanneer ze afwisselend leren en bewegen. Daarvoor zoeken wij een enthousiaste sport en bewegen studenten die het leuk vinden om kinderen in beweging te brengen. Is deze stage wat voor jou? stuur dan een email naar: mike.vanleeuwen@gro-up.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Het belangrijkste is natuurlijk dat jij het leuk vind om met kinderen te werken. Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die creatief is en nieuwe ideeën vanuit gro-up en zijn eigen ideeën vorm wil geven op de locatie om het bewegen te stimuleren. Communicatie en kunnen werken in teamverband zijn eigenschappen die noodzakelijk zijn om het beste er uit te kunnen halen. Daarnaast word verwacht dat je representatief bent voor de locatie en op een leuke en heldere manier kan communiceren met de kinderen en instructies over kan brengen.

Wat biedt het bedrijf?

De locatie biedt een prettige leeromgeving waarbij je ervaring op doet in zowel het pedagogische vlak van het werk en het organiseren en geven van sport en spel activiteiten. Hierin krijg jij de ruimte om zelf de activiteiten vorm te geven en op te zetten. Daarin neem jij het voortouw om de kinderen binnen de doelgroep van 4 – 12 jaar van activiteiten te voorzien. Jij bent de stimulans voor de kinderen om samen met de rest van het team bewegingsactiviteiten aan te bieden.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder