Medewerker productietechniek

WBM Staal Service Centrum B.V. Leerrijke stageplaats/opleidingsplek voor laseroperator of kanter in een dynamisch metaalbedrijf

WBM is een middelgroot bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het snijden en zetten van staalplaat. Hieronder verstaan we complexe vormen tot 6 meter, materiaal dikker dan 4mm en hoogsterkte staal. In de productiehal staan 5 zware kantbanken tot 1000 ton perskracht, CNC-lasersnijmachines, brandsnijmachines, een optische snijmachine, een laskanten machine, lasapparatuur, een richtwals en een CNC-boormachine. WBM heeft het afgelopen jaar volop ingezet op opleiden en het aanbieden van stageplaatsen maakt onderdeel uit van het leerklimaat dat wij binnen ons bedrijf willen bevorderen. WBM heeft stageplaatsen en opleidingsplaatsen voor laseroperators en kantbank operators . De machines zijn (C)NC gestuurd. De focus ligt op kwaliteit, lean manufacturing, samenwerken en verbeteren. Tijdens de stage of opleiding wordt sterk ingezet op leren en begeleiden.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een goede werkmentaliteit. Hieronder verstaan we bij WBM stiptheid, goede communicatie, initiatief, oog voor detail en de bereidheid tot leren. Wij zorgen voor een goede begeleiding om de stage of de opleiding tot een aangename en leerrijke ervaring te maken.

Wat biedt het bedrijf?

WBM biedt de kans om te werken in bedrijf dat volop inzet op opleiden en ontwikkelen. Het aanbieden van stageplaatsen/ opleidingsplekken maakt deel uit van het leerklimaat dat wij binnen ons bedrijf bevorderen. WBM biedt een doorgedreven begeleiding, waarbij dat de leerdoelen van de stage/opleiding zullen worden gerealiseerd.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder