Allround mediamaker

Q1905 Voor onze creatieve afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieve duizendpoot.

Bedrijfsnaam Ferrini BV, maar beter bekend als het schoenen en kleding merk Q1905 (Quick). Je komt terecht in een jong en enthousiast team. Voor meer informatie betreffende het merk verwijs ik je naar onze website www.Q1905.com. Korte omschrijving van de taken: Je taken pakket zal uitgebreid en afwisselend zijn. Het kan zijn dat je de ene dag bezig bent met het bewerken van product foto's, de volgende dag foto's aan het vrijzetten bent en dan de dag daarna ben je bezig met een schoen te ontwerpen. Je zal de meeste tijd bezig zijn met het Adobe pakket en dan vooral Illustrator en Photoshop. Lijkt het jou leuk om veel bij te leren betreffende de bovenstaande programma's. En ben je graag bezig met mode, design en/of fotobewerking? Dan willen wij jouw als stagiair graag in ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor onze creatieve afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieve duizendpoot met de basis kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign. Sleutelwoorden: Liefde voor design, kent de laatste trends, zelfstandig, proactief, een echte doorzetter die het beste uit zichzelf wil halen.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een hecht, klein en gezellig team. We lunchen gezamenlijk in onze 'eetkamer'. Je hoeft zelf geen lunch mee te nemen, alles is hier op kantoor aanwezig. Daarnaast is er de mogelijkheid om te groeien met je creatieve skills en ook is er een kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder