Medewerker productietechniek

HR Piping B.V. basislasser werken-leren BBL niveau 2-3-4

Je komt in een klein, gezellig bedrijf te werken met een goede werksfeer. We hebben werkbegeleiders die jou goed coachen en je de fijne kneepjes van het vak leren. je maakt of repareert metalen buizen/ constructies, onderdelen van schepen en machines. Heel belangrijk werk want zonder goed laswerk kunnen machines uit elkaar vallen, boten zinken etc. Je hebt dus een behoorlijk verantwoordelijk beroep. Je gaat werken in de prefab shop met een getalenteerd en gedreven team en wordt waar nodig ondersteunt. voor uitgebreide informatie verwijs ik je naar de site, over wat je precies leert, verdeling theorie/praktijk, toelatingseisen, toekomstmogelijkheden etc. . Bekijk ook even het youtube filmpje over het werken in de prefabshop het geeft een leuk beeld.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je werkt als lasser alleen en in groepsverband. Je moet dus zelfstandig kunnen werken, maar ook sociaal genoeg zijn om samen te kunnen werken. Je moet geconcentreerd kunnen werken, bij lassen moet het op precies de goede manier gebeuren. Je moet onder druk kunnen werken en problemen kunnen oplossen. Ruimtelijk inzicht is ook belangrijk. Een no-nonsens en hands on mentaliteit

Wat biedt het bedrijf?

Ten eerste is HR Piping een gezellig, nuchter en no nonsens bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden en fijne gecertificeerde werkbegeleiders op de werkvloer. Ook werken we met leer-werkcoaches die jou kunnen ondersteunen in jou leerproces op school mocht dit nodig zijn. Jij kiest je eigen leerweg en wij begeleiden je daar graag in. Ben je klaar met je opleiding en je wilt gelijk aan het werk, bij wederzijds goedvinden kunnen we je een vaste baan aanbieden. Wil je graag doorleren dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn binnen het bedrijf. Wil je graag als ZZP-er aan het werk maar je wilt nog wel graag wat ondersteuning dit bieden we jij ook aan en is uniek in dit bedrijf. Er zijn dus genoeg doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen. We nodigen je graag uit voor een gesprek met een goed kop koffie/ thee om te kijken naar jou opleidingsmogelijkheden binnen het bedrijf en te kijken of er een wederzijdse klik is. Niet onbelangrijk, op vrijdag is het snackdag.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder