Sport- en bewegingsleider

Anytime Fitness Swalmen Enthousiaste & gezellige medewerk(st)er gezocht!

Werken bij Anytime Fitness Swalmen is elke dag een plezier. In een gezellige omgeving verwelkomen we leden en bieden we persoonlijke aandacht om hun fitnessdoelen te bereiken. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, zodat iedereen in een schone en veilige omgeving kan trainen. Elke werkdag is afwisselend en sociaal. Je begeleidt leden tijdens hun fitnessroutine, biedt hulp waar nodig en zorgt dat ze gemotiveerd blijven. Daarnaast geef je inspirerende groepslessen, waarbij je energie en enthousiasme de toon zet. Ook stel je op maat gemaakte schema’s samen, afgestemd op de specifieke wensen en doelen van de leden. Kortom, een werkdag bij Anytime Fitness Swalmen draait om persoonlijke begeleiding, betrokkenheid en het bieden van een fijne sportervaring!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een sociaal en gemotiveerd persoon met een sportieve instelling en een achtergrond in de sport. Ben jij iemand die anderen weet te inspireren en motiveren om hun doelen te bereiken? Ben jij verder iemand die flexibel inzetbaar is en graag in een dynamische omgeving werkt waar sport en gezondheid centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit jij je bij ons team aan?

Wat biedt het bedrijf?

Als student bieden wij jou een fijne en gezellige werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om gratis te sporten, zodat je zelf aan je fitheid kunt werken. Ook profiteer je van aantrekkelijke kortingen op supplementen, zodat je jouw sportprestaties optimaal kunt ondersteunen. Kortom, een mooie kans om te leren, werken én sporten in een motiverende omgeving!

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder