Stal de Leygraaf
Tijdens de stageperiode houdt de stagiair zich bezig met alles wat te maken heeft met paarden en werken op een paardenstal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzorgen en het rijden van paarden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Er wordt verwacht dat de student een beetje ervaring heeft met werken met paarden of dat de student leergierig is naar het vak.
Wat biedt het bedrijf?
Het bedrijf biedt een breed beeld van wat het vak inhoudt.
Wat ga je leren?
- Huisvesten en verzorgen van de paarden
- B1-K1-W1 Voert de paarden
- B1-K1-W2 Voert de (dagelijkse) verzorging uit bij paarden
- B1-K1-W3 Geeft paarden beweging
- B1-K1-W4 Verzorgt de leef- en werkomgevingen
- Trainen van paarden
- B1-K2-W1 Traint paarden aan de longe
- B1-K2-W2 Traint paarden in een discipline binnen de paardensport
- Geven van paardrijlessen/trainingen en begeleiding
- B1-K3-W1 Bereidt paardrijlessen/trainingen voor
- B1-K3-W2 Voert paardrijlessen/trainingen uit en begeleidt paardensporter(s) en paard(en)
- Activiteiten/evenementen rondom de paardenhouderij of -sport (helpen) organiseren
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K4-W1 Organiseert activiteiten/evenementen of levert een bijdrage
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K4-W2 Voert de activiteit/het evenement uit
- Werken aan deskundigheid
- B1-K5-W1 Houdt de ontwikkelingen van het vakgebied bij
- B1-K5-W2 Werkt aan de eigen professionele ontwikkeling
- Voert commerciële en klantgerichte activiteiten uit in paardensport of -houderij
- P3-K1-W1 Inventariseert de wensen van klanten en adviseert bij aankoop en verkoop van paarden
- P3-K1-W2 Onderzoekt paarden voor aankoop en verkoop
- P3-K1-W3 Coacht paardensporters
- P3-K1-W4 Bewaakt de rijtechnische ontwikkeling
- Voert bedrijfsvoeringstaken uit in paardensport of -houderij
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
- P3-K2-W2 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
- Optimaliseert de bedrijfsvoering
- P3-K3-W1 Doet voorstellen voor sportgerelateerd en rijtechnisch beleid
- P3-K3-W2 Evalueert en/of ontwikkelt kwaliteitsbeleid
lees verder