Medewerker productietechniek

ARP Engineering B.V. Allround constructiewerker bij een bedrijf aan de top van de verduurzaming van de asfaltindustrie

Je kunt bij ARP Engineering terecht voor al je Werkprocessen, je wordt opgenomen in een hecht team en begeleid door mensen uit de praktijk die écht weten wat ze doen. We zijn voornamelijk actief in de minerale- en asfalt industrie, en je zal dan ook werken aan asfaltinstallaties, mengers, brekers, asfaltvoertuigen en veel, veel meer. Je gaat aan de slag in onze goed uitgeruste werkplaats, of buiten aan één van onze installaties of machines. Je kan bij ons een groot aantal verschillende werkzaamheden uitvoeren, zoals: - Lassen (MIG/MAG, TIG, MMA); - Verspanen (Boren, tappen, slijpen, knippen, enz.); - Ponsen; - Buigen en zetten van plaatmateriaal; - Monteren (Samenbouwen van delen van installaties of machines); - Meten en afregelen; - Hydraulische werkzaamheden (buizen persen, koppelen, enz.); - Afwerken (Verven, bestickeren, enz). Verder is er de mogelijkheid om te helpen met het testen en inregelen van één van onze installaties of machines.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kunt bij ons alles leren en je zal veel mogen doen, we verwachten echter wel dat je goed gemotiveerd bent en een hart hebt voor techniek.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een klein bedrijf met een hecht team vakbekwame en gemotiveerde mensen. Klein zijn is meteen onze kracht, de lijnen zijn kort, het werk is afwisselend en je kan snel doorgroeien en zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Voordat je het weet las je zelf een frame in elkaar of bouw je een stortbak!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder