Retailmedewerker

Prima Systems Ben je opzoek naar een moderne stageplek in de ict neem dan contact op met Prima Systems computerwinkel & reparatieservice.

De stagiair mag bij ons veel werkzaamheden uitvoeren. Wij zullen hem opleiden om zoveel mogelijk veelzijdige kennis op te bouwen. We zullen hem hier in met stappen begeleiden die de stagiair aan kan en aan geeft te kunnen. Omdat een groot deel van onze winkel bestaat uit een Technische Dienst/Reparatieservice zullen de eerste stappen hier zijn. Onze begeleiders leren de stagiair de eerste ‘simpele’ en veilige beginselen van het installeren of repareren van een computer hier. Dit breidt zich uiteindelijk uit tot meer ingewikkelde reparatie/installatie klussen. Omdat iedere klus anders is, is er veel diversiteit in. We nemen de stagiair ook stap voor stap mee de winkel in. Dit begint bij kennis van het assortiment, het bijwonen van verkoopgesprekken, het oppakken van een verkoopgesprek onder begeleiding, het zelfstandig oppakken van een verkoopgesprek met backup van de begeleider tot het zelfstandig uitvoeren van een verkoopgesprek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Nederlandse taal Enige kennis van ICT Representatieve verzorging Spontaan, Vlotte babbel. Oog voor details

Wat biedt het bedrijf?

De stagiair komt te werken in een volledig vernieuwde winkel (2023). Volledig uitgerust met de nieuwste technologieën en mogelijkheden. De stagiair krijg een eigen werkplek in de Technische Dienst, naast de stagebegeleider(s). Daarnaast komt de stagair te werken in een hecht team, en als de klik van beide kanten aanwezig is kans op vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder