Kok

De Gouden Leeuw Help je mee ouderen een geweldige dag te bezorgen ? met een drie gangen diner

Wij zijn een groepsrestaurant en we kunnen in 1 1/2 uur 200 personen een driegangen menu serveren , help je ons mee? je bent steun en toeverlaat van onze kok en helpt mee het diner voor te bereiden en uit te geven , hier draait alles om planning en voorbereiding, voor logistiek hebben we 3 sterren. we zijn 7 dagen geopend, werktijden liggen meestal tussen 10.00 en 20.00 uur je hoeft zeker niet elk weekend te werken maar je moet wel flexibel zijn , de winters zijn rustig, van april t/m oktober drukker evt kan je hier doorgroeien naar chef

Naar wie zijn wij op zoek?

het kan wel eens hectisch zijn en je laat je eigen niet uit het veld slaan door plotselingen veranderingen , de voorbereidingen zijn lekker relaxed het uitgeven is even knallen het zou fijn zijn als je de basis technieken beheerst. verder leiden we je op naar een stress bestendige kok die later niet onder de indruk is van grote aantallen,

Wat biedt het bedrijf?

we zijn een leuk hecht team in een familie bedrijf waar we op elkaar letten en met respect werken , contract en en salaris in overleg , Uitzicht op een vaste baan met veel vrijheid, in overleg met je kok plan je vrije dagen/vakantie

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder