't Schippershuis/Tsjerke trouwlocatie Gastheer/Gastvrouw voor een mooi plekje in Friesland #topteam #hartvoorhetbedrijf
- Je mag werken in een prachtig mooi hotel/restaurant in Terherne, Friesland, aan het water. - Partijen en evenementen verzorgen - Lunch en diner verzorgen met een goed serviceniveau (onlangs lid geworden van eurotoques) - Denkende aan de verschillende wijken, foodloper, drankrunner, barmedewerker, wijkloper, ontvangst. - Meedenken aan ons wijnselectie voor de arrangement wijnen voor bij ons wisselend menu. - Alle ins en outs van ons restaurant. - Bruiloft in onze Tsjerke draaien (4 jaar op een rij nummer 1 in Friesland) - We hebben verschillende afdelingen waar je in mee mag draaien.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Service gericht - Enthousiasme - Creativiteit - Doorzettingsvermogen - Flexibiliteit - T Schippershuis DNA moet je in je hebben
Wat biedt het bedrijf?
- Service gericht - Enthousiasme - Creativiteit - Doorzettingsvermogen - Flexibiliteit - T Schippershuis DNA moet je in je hebben
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat