't Schippershuis/Tsjerke trouwlocatie
- Je mag werken in een prachtig mooi hotel/restaurant in Terherne, Friesland, aan het water. - Partijen en evenementen verzorgen - Lunch en diner verzorgen met een goed serviceniveau (onlangs lid geworden van eurotoques) - Denkende aan de verschillende wijken, foodloper, drankrunner, barmedewerker, wijkloper, ontvangst. - Bruiloft in onze Tsjerke draaien (al 4 jaar op een rij nummer 1 in friesland) - We hebben verschillende afdelingen waar je mee mag draaien
Naar wie zijn wij op zoek?
- Service gericht - Enthousiasme - Creativiteit - Doorzettingsvermogen - Flexibiliteit
Wat biedt het bedrijf?
'T Schippershuis is een erg variƫrend team, jong oud, dames en heren. Maar wel een erg hecht team. Zowel op de vloer als buiten werktijd om zijn hier vele vriendschappen ontstaan. Dit team heeft alles voor elkaar over en alles voor 'T bedrijf, de liefde voor 't bedrijf zit hier goed. Als de leerling met de juiste mentaliteit zich aanbied zijn er zeker doorgroeimogelijkheden. Gezien dit bedrijf een beetje buitenaf zit, voor openbaar vervoer, is er ook intern een mogelijkheid om te verblijven.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat