Terneuzen Hotels - Churchill Terneuzen ''Ondernemerschap in actie: mijn stage-ervaring in de horeca bij Terneuzen Hotels''
Als leerling manager/ondernemer horeca bij Restaurant Taste krijg je een veelzijdige en leerzame ervaring in de horeca. Je start je dag in de ochtend of middag en zal dagelijks gasten ontvangen. Je verwelkomt onze gasten hartelijk en zorgt ervoor dat ze zich meteen thuis voelen. Gastvrijheid staat bij ons centraal, want comfort is our business. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Het restaurant team is dynamisch, gezellig en professioneel. Als leerling manager/ondernemer horeca bij Restaurant Taste krijg je de kans om niet alleen je vaardigheden in de bediening te ontwikkelen, maar ook om te ervaren wat er komt kijken bij het leidinggeven in een restaurant. Tijdens je stage werk je nauw samen met de restaurantmanager, waarbij je de dagelijkse leiding van het restaurant meebeleeft. Je krijgt inzicht in de leidinggevende taken en de verantwoordelijkheden die horen bij het coördineren van een restaurantteam.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als leerling manager/ondernemer horeca bij Restaurant Taste zoeken wij iemand die beschikt over de volgende eigenschappen: - Leergierig en nieuwsgierig: Je bent altijd bereid om nieuwe dingen te leren en hebt een sterke interesse in het ontwikkelen van je leidinggevende vaardigheden. - Je hebt een passie voor gastvrijheid en zorgt ervoor dat onze gasten altijd een warm welkom voelen. - Je kunt duidelijk en effectief communiceren met zowel gasten als collega's, wat essentieel is voor het soepel laten verlopen van de bediening. - Je neemt het initiatief, ziet kansen om verbeteringen door te voeren en durft beslissingen te nemen wanneer dat nodig is. - Je straalt enthousiasme uit en hebt altijd een positieve houding, ook tijdens drukke momenten. Je weet anderen te motiveren en een fijne sfeer te creëren.
Wat biedt het bedrijf?
Restaurant Taste is onderdeel Churchill hotel Terneuzen, waarvan City Hotel Terneuzen ook behoort tot één van de hotels van Terneuzen Hotels. Door de diverse aspecten van de horeca die ons bedrijf aanbiedt is dit de perfecte leerplaats om je ervaring op te doen. Het team is dynamisch, enthousiast, hecht en professioneel, waarvan je erg veel kan leren.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten