Hart van de Betuwe Heb je 'Hart' voor de Horeca?
Restaurant Hart van de Betuwe is gevestigd in het Hartje van Tiel! Er is een ruim terras aanwezig waar uitgebreid geluncht kan worden. Donderdag t/m Zondag is er gelegenheid voor Diner, met daarvoor een aparte Diner kaart. Voor zowel keuken als bediening erg uitgebreid om te leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Spontaan, leergierig en sociaal. In team verband kunnen werken.
Wat biedt het bedrijf?
Het is een hecht team en zeer veel mogelijkheden om door te groeien, voor zowel keuken als de bediening
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder