Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Van der Valk Hotel Tiel Stagiair(e) Receptie Meetings & Events

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, representatieve stagiair(e) voor onze Sales-afdeling. Wat verwachten we: - Je zorgt voor een nette ontvangst van onze partijen, je begeleidt onze gasten naar de zaal en bespreekt het programma. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, je staat ze vriendelijk te woord. - Je zorgt ervoor dat onze Businessfoyer netjes en schoon blijft. Bij drukte ondersteun je het banquetingpersoneel. - Lichte administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van het salesteam.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij, representatief en een echte teamplayer. Ook als het druk is houd jij je hoofd koel. Je werkt nauwkeurig en bent commercieel ingesteld. Verder heb je een flexibile instelling en geen 9-17 mentaliteit. Kennis van IDPMS is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/l/nl/o/stagiaire-receptie-meetings-events/c/new

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder