Allround Assistant Business Services

Bogaers Taleninstituut BV "Ontwikkel Je Vaardigheden als Allround Business Services Assistant bij Bogaers Taleninstituut!"

Alle lopende werkzaamheden mee oppakken.Als stagiair(e) in de rol van Allround Assistant Business Services bij Bogaers Taleninstituut kun je een gevarieerd takenpakket verwachten. Deze functie kan je blootstellen aan verschillende aspecten van de bedrijfsvoering en administratie binnen een taalinstituut. Hier zijn enkele mogelijke werkzaamheden die je tijdens je stage bij Bogaers Taleninstituut zou kunnen uitvoeren: Administratieve Ondersteuning: Assisteren bij verschillende administratieve taken zoals gegevensinvoer, documentbeheer en archivering. Klantcommunicatie: Communiceren met klanten via e-mail of telefoon om vragen te beantwoorden, registraties te beheren, informatie te verstrekken over cursusaanbod en registratieprocedures. Agendabeheer: Helpen bij het beheren van de agenda's van docenten en cursuscoördinatoren, afspraken inplannen en eventuele wijzigingen communiceren. Cursusorganisatie: Ondersteunen bij de voorbereiding en organisatie van taalcursussen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede kennis van de Nederlandse taal! Voor de rol van Allround Assistant Business Services bij Bogaers Taleninstituut zijn er verschillende vaardigheden en eigenschappen die waardevol kunnen zijn om succesvol te zijn in de functie. Hier zijn enkele voorbeelden van vaardigheden waarover de student of werknemer zou moeten beschikken: Communicatieve Vaardigheden: Een vlotte babbel en effectieve communicatie zijn essentieel. Je moet in staat zijn om duidelijk te communiceren met collega's en klanten, zowel mondeling als schriftelijk. Oog voor Details: Accuraatheid en aandacht voor details zijn belangrijk, vooral bij taken zoals gegevensinvoer, facturering en het opstellen van documenten. Organisatievaardigheden: Als Allround Assistant zul je met diverse taken te maken hebben. Goede organisatorische vaardigheden helpen je om deze taken efficiënt en gestructureerd af te handelen. Multitasking: Je zult waarschijnlijk aan meerdere taken tegelijk werken.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellige en afwisselende functie. Het Bogaers Taleninstituut biedt studenten of werknemers in de rol van Allround Assistant Business Services een aantal voordelen en leermogelijkheden. Deze kunnen variëren afhankelijk van het beleid en de mogelijkheden van het instituut, maar hier zijn enkele aspecten die het leerbedrijf zou kunnen bieden: Praktijkervaring: Als Allround Assistant krijg je de kans om praktische ervaring op te doen in verschillende aspecten van bedrijfsdiensten, wat waardevol is voor je toekomstige carrière. Diverse Taken: Je wordt waarschijnlijk blootgesteld aan een breed scala aan taken, wat je helpt om een breed beeld te krijgen van de bedrijfsvoering. Mentorschap: Je hebt mogelijk de kans om samen te werken met ervaren professionals binnen het instituut, die je kunnen begeleiden, vragen beantwoorden en waardevolle inzichten kunnen bieden. Leerdoelen: Het instituut kan proberen taken aan te bieden die aansluiten bij je persoonlijke leerdoelen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder