Assistant Business Services

Bogaers Taleninstituut BV Medewerker (financiële) administratie

Werkdag: Een typische werkdag begint met het controleren van inkomende e-mails en communicatie met betrekking tot facturering en financiële transacties. Je gaat vervolgens aan de slag met het verwerken van facturen en het bijwerken van de boekhouding. Tijdens de dag kun je ook bezig zijn met het afstemmen van bankafschriften en het oplossen van eventuele discrepanties. Je zult nauw samenwerken met collega's binnen de financiële afdeling en mogelijk ook met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat alle financiële gegevens correct worden vastgelegd en verwerkt. Wat ga je leren: In deze rol als medewerker Financiële Administratie ga je waardevolle vaardigheden ontwikkelen zoals nauwkeurigheid, tijdmanagement en het begrijpen van financiële processen binnen een organisatie. Je leert werken met boekhoudsoftware en krijgt inzicht in hoe financiële gegevens worden vastgelegd en gerapporteerd. Bovendien krijg je inzicht in de belangrijke rol die fin

Naar wie zijn wij op zoek?

Goed gebruik van de talen De student of werknemer in de rol van Medewerker Financiële Administratie beschikt over een reeks vaardigheden die essentieel zijn om de taken en verantwoordelijkheden van de functie succesvol uit te voeren. Enkele van deze vaardigheden zijn: Nauwkeurigheid: Het vermogen om met grote precisie te werken is van vitaal belang in financiële administratie. Kleine fouten kunnen grote gevolgen hebben, dus het vermogen om aandacht te besteden aan details en nauwkeurig te werken is cruciaal. Analytisch Denken: Je moet in staat zijn om financiële gegevens te analyseren, transacties te interpreteren en patronen te identificeren. Dit helpt bij het oplossen van discrepanties en het begrijpen van de financiële situatie van het bedrijf. Organisatievaardigheden: Het beheren van financiële gegevens vereist een goede organisatie om ervoor te zorgen dat alle documenten en informatie op een gestructureerde manier worden bijgehouden. Tijdmanagement etc.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellige en dynamische sfeer. Verantwoordelijkheid: Als medewerker in de financiële administratie krijg je verantwoordelijkheid over belangrijke financiële gegevens. Dit helpt je te leren omgaan met vertrouwelijkheid en nauwkeurigheid. Carrièrepad: Het instituut kan loopbaanbegeleiding bieden, zoals het bespreken van mogelijke groeimogelijkheden binnen de financiële afdeling of andere gebieden van het bedrijf. Netwerkmogelijkheden: Werken binnen een organisatie geeft je de kans om professionele relaties op te bouwen, zowel binnen als buiten de financiële afdeling. Aanvullende Voordelen: Afhankelijk van het instituut kunnen er aanvullende voordelen zijn, zoals flexibele werktijden, teamuitjes en andere activiteiten die de werkcultuur bevorderen. Kortom, het Bogaers Taleninstituut biedt de student of werknemer in de rol van Medewerker Financiële Administratie een omgeving waarin ze kunnen groeien, leren en waardevolle praktijkervaring kunnen opdoen!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder