Manager / ondernemer horeca

Commanderie | Gasterij & Event Catering Event manager

De student zal als party manager verantwoordelijk zijn voor de gasten die op dat moment komen voor een onvergetelijke bijeenkomst, in de vorm van een verjaardag, (jubileum) bruiloft of zakelijk event. Ons doel is: de verwachtingen van onze gasten overtreffen. Hier hoort dus perfect gastheerschap bij. Van het aannemen van de jassen tot het naar buiten begeleiden van de gasten. De student is werkzaam zowel bij events in onze gasterij, maar ook events buiten de deur in onze event catering tak. Daarnaast is het belangrijk om op kantoor de evenementen goed voor te bereiden. De student zal ook aan deze zijde van de bedrijfsvoering mee kijken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat heb je nodig om bij ons stage te kunnen lopen? Je bent iemand die houdt van aanpakken, handen uit de mouwen Pro-actief Oog voor detail Sociaal, inleveings vermogen Commucatief sterk, zowel naar collega's als naar gasten Je houdt van de horeca en wil daar ook je toekomst van maken!

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een gezellig, hard werkend team die altijd voor elkaar klaar staat. De meeste stagiaires die we in het verleden gehad hebben, blijven graag bij ons werken. Ons bedrijf groeit enorm, waardoor doorgroeimogelijkheden ook zeker aanwezig zijn.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder