De Carrousel Enthousiaste en leergierige studenten gezocht voor in de bediening / keuken
Ben jij gemotiveerd, gastvrij en lijkt het je leuk om in een drukbezochte lunchroom jouw kennis toe te passen in de praktijk? Dan hebben wij dé stage voor jou! Wij hebben een uitgebreide menukaart en richten ons op het snel serveren van kwalitatief goede lunchgerechten tegen erg aantrekkelijke prijzen. Gastvrijheid staat bij ons centraal: we zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt. En het mooiste van alles? Wij werken overdag, dus geen avonddiensten! Als medewerker bediening ben jij het eerste gezicht voor onze gasten. Je ontvangt hen met een glimlach, neemt bestellingen op en zorgt samen met je collega’s voor een snelle en vriendelijke service. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en graag nog eens terugkomen. Daarnaast leer je om de afwassers, barmedewerkers en runners aan te sturen zodat alles op rolletjes loopt. Heb jij interesse in afwisseling? Dan krijg je de kans om ook ervaring op te doen achter de bar of in de keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar studenten die representatief, gemotiveerd, leergierig en gastvrij zijn. Je moet goed kunnen samenwerken en je hebt een flexibele werkhouding. Wij hebben een jong, hecht en gezellig team.
Wat biedt het bedrijf?
Wat wij bieden Een gezellig, jong en hecht team Fijne werktijden: niet te lange dagen, geen avonddiensten en één weekenddag vrij Mogelijkheden om een vaste baan te krijgen De kans om veel te leren en jezelf te ontwikkelen in de horeca
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat