Sport- en bewegingsleider

De Voltage Werken bij het grootste indoor entertainment centrum van Nederland: De Voltage!

Als activiteitenbegeleider zorg jij voor de begeleiding van diverse groepen bij onze 20 thematische activiteiten! Naast een veilige instructie draag jij ook zorg voor een goede sfeer en de juiste voortzetting van het programma.

Naar wie zijn wij op zoek?

Stage lopen bij De Voltage biedt een dynamische en veelzijdige ervaring in de wereld van entertainment, horeca en klantenservice. In dit bruisende indoor entertainmentcentrum staat het plezier van bezoekers centraal. Of je nu aan de slag gaat bij de activiteiten zoals karten, lasergamen of paintball, of in de meer ontspannen sfeer van de horecagelegenheid met steengrillen, broodjeslunches en buffetten, er is voor elk wat wils. Een bijzonder aspect van De Voltage is Voltkids, de binnenspeeltuin waar kinderen tot en met 12 jaar zich kunnen uitleven terwijl hun ouders ontspannen kunnen genieten van een hapje en drankje. Het team staat altijd klaar om een onvergetelijke dag voor zowel ouders als kinderen te verzorgen. Binnen de organisatie is de sales- en office afdeling van essentieel belang. Hier komen alle touwtjes samen: van het opstellen van offertes en het afhandelen van reserveringen tot het beheren van de financiƫle administratie en kassawerkzaamheden.

Wat biedt het bedrijf?

Bevalt het werken bij De Voltage? Er valt hier genoeg te leren. Samen kunnen we kijken naar een geschikte werkplek binnen het bedrijf zowel tijdens als na je stage. Daarnaast is het ook mogelijk om binnen het bedrijf bij meerdere afdelingen te werken. Zo houd je genoeg uitdaging en afwisseling in je werk. Tevens ontvang je 40% personeelskorting op de activiteiten voor jou en je gezelschap, dat is uiteraard mooi meegenomen!

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder