Dutch Bakery Tilburg BBL: Bakker in een Industriële Bakkerij - Dutch Bakery Tilburg
Samen met de bakkers en operators van Dutch Bakery vorm je als stagiair een belangrijke schakel van de bakkerij in Tilburg waar we onder andere zuurdesemproducten, pistoletjes en croissant maken en verpakken. Binnen onze bakkerij geldt; hoe meer je wil, hoe meer je mag! Je mag bijvoorbeeld meewerken aan het proces, het bereiden van deeg, de kwaliteit en controle van het product. Uiteraard is er ook tijd om aan opdrachten vanuit jouw opleiding leidinggevende bakkerij of zelfstandig werkend bakker te werken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je studeert MBO Zelfstandig werkend bakker, voeding, leidinggevende bakkerij of een soortgelijke opleiding. Het opleidingsjaar maakt voor ons niet uit, afhankelijk van het leerjaar creëren we samen passende werkzaamheden binnen onze industriële bakkerij.
Wat biedt het bedrijf?
Een fijne werkomgeving met collega’s die de passie voor brood en techniek delen. Wanneer jouw stage goed bevalt bieden we jou graag een bijbaan aan voor de avonduren of weekenden. Ook een vaste baan na jouw stage/BBL-plek is mogelijk! Tijdens jouw stage ontvang je: • €400,- bruto stagevergoeding per 4 weken (o.b.v. fulltime) of een leerwerkplek vergoeding (BBL, volgens CAO); • Een meewerkstage vanaf september 2024; • Een leuk of lekker presentje rondom (persoonlijke) feestdagen; • Vers fruit op het werk; • De mogelijkheid om aan stageopdrachten en/of onderzoeksopdracht te werken; • Doorgroeimogelijkheden (bijbaan of vaste baan).
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan