McDonald's Tilburg Zuid
Werken en leren bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant: McDonald’s! Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als Horecamedewerker BBL. Volg bij ons het BBL-traject en ontwikkel skills zoals het pakken van verantwoordelijkheid, servicegericht werken of leren samenwerken als een echte teamplayer. Belangrijke skills die later zeker van pas gaan komen! Als Horecamedewerker BBL werk je net als de rest van de McDonald’s Crew mee in het restaurant. Maak de lekkerste Big Mac, bak de perfecte goudgele Franse Frietjes of maak onze kleinste gasten blij met een Happy Meal. Door met jouw collega’s samen te werken als één team, krijgen jouw gasten de beste McDonald’s ervaring. Werken is fijn, maar je persoonlijke leven is minstens zo belangrijk. Door samen te werken met je collega’s, en door natuurlijk te genieten van jouw eigen verdiende geld. Hier kan je buiten
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent en vinden we het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Wil jij leren en werken combineren? Word jij enthousiast van het helpen van gasten en het zelf bereiden van jouw favoriete McDonald’s producten? Dan pas je binnen de McDonald’s cultuur. Voor het BBL (beroepsbegeleidend onderwijs) traject moet je minimaal 18 uur per week beschikbaar zijn en minimaal 16 jaar oud zijn.
Wat biedt het bedrijf?
Werken bij McDonald’s betekent Good Times voor jou en onze gasten. En wist je dat jij jezelf bij ons ook heel goed kan ontwikkelen tot manager en hoge? Je kan starten als Floormanager en doorgroeien tot Restaurant Manager! En wie wilt dat nou niet; je eigen McDonald’s Restaurant. Als Manager in een McDonald’s restaurant geef jij leiding aan een team van zo’n 75 crewmembers. Jij zorgt er niet alleen voor dat jouw team gemotiveerd is om de beste resultaten neer te zetten, maar ook dat alles achter de schermen op orde is. Verschillende managementrollen Management Trainee Floormanager Business Trainee Assistent Manager Restaurant Manager
Wat ga je leren?
- Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
- Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
- Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan