Retailmedewerker

New Vulto Enthousiaste en sociale retail stagair gezocht!

We beginnen de dag met het pakken en verwerken van de bestellingen, waarna we samen even gezellig de dag opstarten met een kopje koffie/thee. Alle klanten die in de winkel komen worden netjes aangesproken en krijgen een persoonlijke behandeling en mochten ze willen bieden we ze een kopje koffie aan. De nieuwe goederen die binnen komen worden in de voorraad ingeboekt, uitgepakt en geprijsd. Waarna we deze een passende plek in de winkel geven. Het binnen gekomen artikel zal online geplaatst moeten worden en als dit niet beschikbaar is zal er een product foto gemaakt worden. Om klanten de nieuwe collecties te tonen maken we Social media content en plaatsen we deze op verschillende platforms. Einde van de dag worden alle verkochte artikelen aangevuld vanuit het magazijn naar de winkel(s). Aan het begin van de Stage periode leren we je stap voor stap alle onderdelen, kijkend naar welke bij je passen gaan we deze meer uitvoeren tijdens de stageperiode.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn met een klein team van aanpakkers, wij zijn opzoek naar iemand die hier tussen past. Iemand die veel plezier uit het verkopen haalt en energie krijgt van een drukke dag in de winkel. Een sociaal persoon die graag in een team werkt, de Nederlandse taal beheerst en iemand die opzoek is naar een uitdaging en graag bij leert.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in een gezellig en warm team terecht binnen een familie bedrijf, waar persoonlijkheid centraal staat. We leren je graag alle facetten van het werken in een winkel en ontwikkelen je door in de onderdelen die jou het meeste interesseren. We bieden je een marktconform stage verdoeding.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Video Link

lees verder