Fotograaf

Nooteboom Textiel B.V. Photography / Digital Marketing Content

Voor de internationale handel is de manier waarop onze producten online worden aangeboden van groot belang. Hiervoor hebben wij een eigen webshop, e-mail dienst en diverse social-media kanalen tot onze beschikking. De content die daarop te zien is is constant in ontwikkeling en aan de productie ervan wordt full-time gewerkt, waarbij een frisse, creatieve blik en vaardige handen meer dan welkom zijn. Vijf grootste taken tijdens stage: Ontwikkelen/verbeteren proces productfotografie Uitvoeren productfotografie Ontwikkelen concepten online branding/storytelling van onze producten Uitvoeren creatieve fotografie voor Webshop, E-mail en Social Media content Ontwikkelen/produceren nieuw videomateriaal van onze producten Je gaat je werkzaamheden vervullen binnen het E-commerce & Marketingteam dat bestaat uit enthousiaste collega's verantwoordelijk voor diverse disciplines zoals Online Marketing, Web-Development, Content en Video/fotografie. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een enthousiaste en creatieve student met affiniteit en kennis van camera’s en Photoshop? Dan ben jij de persoon waar wij naar zoeken! Gewenste vaardigheden: Conceptdenken (branding, storytelling) Werken met camera Werken met foto-/videomateriaal (Adobe Photoshop, Premiere, After Effects)

Wat biedt het bedrijf?

Nooteboom Textiles is een Tilburgse stoffen-groothandel die in 170 jaar tijd is uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van de handel in textiel. Naast diverse seizoenscollecties die inspringen op de aankomende trends, ontwerpen we ook onze eigen prints voor stoffen die gebruikt worden in de dames- en kindermode. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van het team en samen verder te bouwen aan ons bedrijf, daarnaast krijg je genoeg tijd om je eigen vaardigheden te ontwikkelen en te werken aan je schoolopdrachten. Tijdens een intakegesprek voorafgaand aan de stage bespreken we jouw stagedoelen vanuit je opleiding én jouw persoonlijke interesses. Niets is namelijk leuker dan bezig te zijn met hetgeen dat je echt leuk vindt! Op basis hiervan ga je vervolgens aan de slag en help je mee om de werkzaamheden van Nooteboom Textiles tot een mooi resultaat te brengen. Inmiddels zijn diverse studenten succesvol door Nooteboom Textiles begeleid tijdens hun stageperiode.

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  • B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  • B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  • B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  • B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  • B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk
  • Ontwikkelt het fotografieconcept
  • P3-K1-W1 Bepaalt doelgroep, doel en strategie van de fotografieproductie
  • P3-K1-W2 Maakt het fotografieconcept

lees verder