Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Pathé Tilburg Stappegoor Stagiaire Service Employee Pathé Tilburg Stappegoor

Ben jij een gemotiveerde student die graag alle ins & outs van de bioscoop branche wil leren? Dan zoeken wij jou! Een stage bij Pathé Tilburg Stappegoor betekent een mooie kans om een kijkje achter de schermen van een XL bioscoop te nemen. Wij gaan je wegwijs maken in het gebruiksklaar maken van de zalen tot de verkoop van producten in onze shop. Daarnaast ga je leren om zelf problemen op te lossen, ideeën aan te dragen en kleine mankementen zelf te maken. Het ene moment ben je het eerste aanspreekpunt voor de bezoeker bij de ingang, en het andere moment ben je druk in de weer achter de schermen met popcorn scheppen. Onze bioscoop organiseert vaak ook leuke evenementen zoals de Ladies Night, 60+ middagen of kinderfeestjes. Als onze stagiair(e) mag je ook meehelpen met de organisatie en uitvoering van deze evenementen. LET OP: Stagetijden zijn in de avonden, weekend en vakanties. Dit zijn de drukke tijden in de bioscoop namelijk. Exacte tijden en dagen zijn in overleg.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een vriendelijke uitstraling en een vlotte (maar nette) babbel. Verder ben je gemotiveerd en vind je het leuk om in een team werkzaam te zijn. Je hebt een probleemoplossend vermogen en vraag je op tijd om hulp om de juiste oplossingen te vinden voor de bezoekers. De bezoeker staat bij ons op één, dus gastvrijheid is erg belangrijk. Je moet bereid zijn om op avonden, in de weekenden en in de vakanties te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden na een goede afronding van de stage een jaarcontract aan wanneer het van beide kanten goed klikt. Daarnaast hebben wij een heel gezellig team waar we vaak leuke dingen mee doen, zoals personeelsvoorstellingen of teamuitjes. En oh ja, je krijgt natuurlijk een Moviecard waarmee je gratis naar de film kan!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder