Slagerij van Hest Wil jij het vak van ambachtelijk slager echt leren, dit is je kans.
Alle voorkomende werkzaamheden in de ambachtelijke slagerij. Kortom, van het bewerken van vlees, het bereiden van gerechten tot het meewerken in de winkel
Naar wie zijn wij op zoek?
Onze nieuwe collega wil zich zelf goed ontwikkelen in het slagersvak, past goed in het team en weet van wanten, ziet waar het werk ligt, kan goed communiceren en is klantvriendelijk.
Wat biedt het bedrijf?
Onze slagerij biedt je de mogelijkheid en de ruimte om je het vak van slager in een ambachtelijke slagerij helemaal eigen te maken.
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
lees verder