Medewerker productietechniek

Studio Job B.V. Constructiewerker

Kunst- en design atelier Studio Job in Tilburg is opzoek naar ambitieuze stagaires met liefde voor ambacht en maatwerk. Tijdens de stageperiode van 6 maanden (leerjaar '22 / '23) werk je allround in het ambachtsatelier waar je kennis maakt met de verschillende disciplines als prototyping, shapen, het aanbrengen van was-huiden, schilderen en decoreren, en metaal-en houtbewerken. Hier worden sculpturen en objecten met de hand ontworpen, gebouwd, afgewerkt, samengesteld, gepolijst en opgebouwd. Een afgeronde opleiding in ambachten is niet vereist, een basiservaring of een sterke drive om dit te leren wel. Tijdens deze stage kom je in aanraking met de volgende skills en competenties: - Lassen met MAG (metaal en brons). - Lassen met TIG (metaal en brons) - Creatieve en maatwerkoplossingen - Het volledige proces van het ontstaan van beelden in brons - Het volledige proces van designobjecten, kunstwerken, architectonische werken en monumentale werken - Handmatig shapen en frezen in

Naar wie zijn wij op zoek?

Profiel: creatief, nauwkeurig, gemotiveerd, flexibel en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Moet goed kunnen samenwerken en feedback kunnen opnemen. Een opleiding/ achtergrond bij voorkeur op het gebied van design, (toegepaste) kunst of relevant ambacht. Beschikbaar voor een periode van 6 maanden. Rijbewijs is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Je werkt onder begeleiding van Anne Broeren (https://www.annieswerk.nl/), stagebegeleider en ontwerper bij Studio Job. Zij zal je helpen bij het opstellen, evalueren en behalen van persoonlijke doelen tijdens je stage. De vakinhoudelijke begeleiding vind plaats door de collega's op de werkvloer. Door je midden in het team te plaatsen krijg je de kans om door verschillende ervaringsdeskundige begeleid te worden. De stage kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden doorlopen. Studio Job ontwerpt en produceert kunst en designobjecten onder leiding van Job Smeets, internationaal geroemd kunstenaar en ontwerper. Het overgrote deel van de werken wordt in huis geproduceerd. Binnen deze dynamische en inspirerende omgeving werk je aan verschillende uitdagende projecten en krijg je de kans om op bijna elke afdeling mee te draaien.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder