Software developer

Unique Design B.V. Ben jij de developer die de toekomst veranderd? (We got cookies)

Als software developer bij Unique Design zijn je werkzaamheden erg breed. Denk hierbij aan het uitwerken, uitdenken en ontwerpen van een infrastructuur, essentiele business processen automatiseren, nieuwe processen (door)ontwikkelen of data-gedreven optimalisaties doorvoeren. Wij zullen je meenemen in de dagelijkse gang van zaken zodat je een goed beeld krijgt van hoe het allemaal in zijn werk gaat bij een internetbureau. Als stagiaire draai je actief mee in het bedrijf en proberen wij jou zoveel mogelijk facetten van software development mee te geven. Wij vragen dan ook het liefst een enthousiast, gedreven en gemotiveerd persoon met ondernemend en zelfdenkend vermogen met minimale kennis van PHP, MySQL en/of js. Relevante (werk) ervaring en kennis met het WordPress CMS als developer hebben een pré en zorgt voor nog meer diversiteit in je werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Naast een gezonde dosis humor (niet verplicht, maar wel leuk), zijn we op zoek naar een stagiair die technische processen snapt en zelfstandig kan uitwerken of deze zich eigen kan maken. Kennis van PHP, MySQL en/of JavaScript is een must. Heb je ervaring met WordPress? Dan scoor je extra punten en kun je rekenen op een nog breder scala aan projecten.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen het bedrijf staat plezier in het werk en met elkaar voorop. We bestellen met enige regelmaat een (on)gezonde maar overheerlijke lunch, gaan regelmatig een blokje om voor een frisse neus en houden wel van een drankje op z'n tijd. Als stagiaire bij Unique Design hoor jij er gewoon bij. Bij een succesvolle afloop van de stage periode maak je kans op een (bij)baan binnen het team, mits jij dat ook wilt natuurlijk. Kort samengevat: 1. Een werkomgeving waar het woord "saaie lunch" niet in het woordenboek staat. 2. De kans om met een frisse neus en nieuwe energie terug aan het werk te gaan dankzij onze wandelrondjes. 3. Gezellige borrels om de week af te sluiten (of te beginnen, afhankelijk van hoe je het bekijkt). 4. Een kans op een (bij)baan na een succesvolle stageperiode, als dat je ding is. 5. Last but not least, een plek in een team waar je écht tot je recht komt, en waar je werkt aan projecten die bijdragen aan onze missie: digitale toegankelijkheid voor iedereen.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder