Allround mediamaker

Caja Media Wij zoeken taalfanaten en creatieve mediaredactiemedewerkers

Doe jij de opleiding Mediaredactiemedewerker, Communicatie of een andere mediagerelateerde opleiding? Ben jij nog op zoek naar een stageplek en lijkt het je leuk om de redactie van marketingbureaus CaJa FSM en Bereic te komen versterken? Lees dan snel verder! De redacteuren van CaJa FSM en Bereic zijn de hele dag bezig met tekst, beeld én grafische vormgeving. We schrijven teksten in opdracht voor klanten, maar houden ook ons bezig met teksten voor verschillende nieuwssites, zoals Theaters in Nederland, Zorg in je Regio en Wat te doen vandaag. Je snapt het al: we kunnen nóg meer teksten gebruiken voor al onze sites! Kun je goed schrijven en vind je het leuk om te leren van de allerbeste marketeers, tekstschrijvers en contentspecialisten? Wil jij bij ons leren hoe je een goede redactionele of juist commerciële tekst schrijft? Hoe je jaagt op nieuwtjes of een interview afneemt? Of wil je juist je grafische skills verder ontwikkelen? Solliciteer dan snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring met het schrijven van teksten en werken met CMS is natuurlijk fijn, maar we vinden een hoop enthousiasme, leergierigheid en creativiteit nóg belangrijker. Wel vinden we het belangrijk dat je foutloos schrijft, van slechte grappen houdt en een beetje verslaafd bent aan social media.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een eigen werkplek waar je kunt leren van ervaren contentspecialisten, redacteuren en tekstschrijvers en waar ontzettend veel ruimte is voor eigen inbreng. Daarnaast krijg je een stagevergoeding en een eigen werkplek met computer.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder