Medewerker productietechniek

Weusthof Staalconstructies B.V. Enthousiast, leergierig en klantvriendelijk

Ben jij iemand met passie voor constructiewerk? Zoek je een dynamische omgeving waarin je je talenten kunt ontwikkelen én bijdragen aan uitdagende projecten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als allround constructiewerker bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen binnen verschillende facetten van het vakgebied. Je zult betrokken zijn bij het hele proces, vanaf het lezen van technische tekeningen tot het vervaardigen en monteren van diverse constructies. Of het nu gaat om lassen, snijden, buigen of assembleren, jij draait je hand er niet voor om! Naast Weusthof Staalconstructies B.V. is er ook de Twentse Staalhandel, hier verkopen wij vanuit onze werkplaats materiaal op maat voor bedrijven en particulieren. Hier zal jouw taak bestaan uit het klaar maken van de bestellingen, het eerste klantcontact en eventueel de bezorging/montage op locatie. (mits in bezit rijbewijs)

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige leerling die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en zeer klantvriendelijk is.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een kleinschalig bedrijf, waar je veel afwisseling hebt. De ene dag maak je een complete constructie, de andere dag ga je mee op locatie om de constructie te monteren. Verder is er veel klantcontact en help je de klanten van de Twentse Staalhandel. Ook ga je je collega assisteren bij de bezorging en montage van de materialen, mits in bezit van een rijbewijs, dan zal dit spoedig een zelfstandige opdracht worden.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder