Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Bakkerij Onze Bakker Steek jij graag je handen uit de mouwen?

Wij werken in de bakkerij op basis van desem, een andere manier van werken dan de traditionele bakkerij. Voornamelijk werken wij dus met onze handen, op een ambachtelijke manier werken. Werktijden zijn dan ook overdag en niet in de avond uren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Basis kennis bakkerij.

Wat biedt het bedrijf?

Wij kunnen je een gezellig klein team bieden. De bakkerij is niet groot, dus het team is ook niet zo groot. Wordt voornamelijk met de hand gewerkt en niet met veel machines.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder