De Eetkaamer Wie durft leiding te geven aan een groot team?
Onze brasserie is 7 dagen per week geopend voor lunch/diner/borrel. Daarnaast is bijna alles wat je ziet ook nog eens te koop in onze brasserie, zoals tekstbordjes, woonaccessoires en cadeautjes. We hebben een ongedwongen sfeer, maar letten wel op dat we de serveerregels in acht nemen. Ben jij spontaan, gastvrij en wil je een jaar ervaring opdoen bij ons? Solliciteer dan nu naar een stageplek.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij houden van spontane stagiaires die echt houden van ons mooie vak. Als je het eenmaal ziet, zie je het nooit meer niet. Oftewel, we vinden het fijn als je oog hebt voor detail, maar het grote geheel niet uit het oog verliest.
Wat biedt het bedrijf?
Zit je in je laatste jaar, dan kun je bij ons instromen op een vaste baan. Door de grootte van ons gezellige team (75 medewerkers) is er altijd een mogelijkheid tot doorgroeien.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat