Marketing & Communication Specialist

WebFresh B.V. Uitdagende en diverse Marketing & Communicatie stage bij inspirerende omgeving in Uden

Wij hebben wij nog twee mooi plekjes vrij op ons kantoor in Uden. Heb jij zin om in deze periode mee te werken aan toffe opdrachten en ben je klaar om jouw creativiteit tot leven te brengen? In deze periode werk je zelfstandig aan het creëren van aansprekende content en marketing-campagnes voor ons eigen bedrijf én onze klanten. Webfresh is een bedrijf wat zich richt op het vormgeven van de online wereld van Bedrijven. Wij ondersteunen bedrijven met hun strategie, grafisch ontwerp en de realisatie van een website of applicatie. We zien ons zelf als de all-rounder op online gebied. Bij Webfresh werken we met een jong team en hebben een leuke en informele sfeer bij ons kantoor in Uden. Zo hebben we wekelijks gezellige vrijdag middag borrels en leuke activiteiten.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Affiniteit met design, communicatie, concepting of website creatie. - Goede beheersing van Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, etc.) - Creatief en oplossingsgericht - Zelfstandig en actieve houding - Doelgericht en klantgericht te werk gaat - Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels - Iemand die met frisse energie aan zijn of haar taken werkt

Wat biedt het bedrijf?

Wat ga je leren? - Werken met verschillende visuele communicatiemiddelen zoals Figma en Adobe - Zakelijke communicatie binnen een bedrijf - Plannen en uitvoeren van taken binnen een bedrijf - Werken aan opdrachten - Communiceren van jouw bevindingen - Zelfstandig werken en eigen ingeef inbrengen binnen bedrijf Het leerbedrijf biedt een informele werksfeer met mogelijkheid tot thuis werken. Op kantoor heerst een informele sfeer en je hebt een eigen ruime werkplek. We hebben wekelijks gezellige vrijdag middag borrels en doen leuke activiteiten met het jonge team! Zo staan we ieder jaar met het team op de festivals van onze klant 7th sunday en Festyland, hebben we leuke etentjes en doen we leuke activiteiten! Wanneer je een goede toevoeging aan het team bent, is er kans op een vaste aanstelling binnen het bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder