Sprankenhof Verkoper met aandacht voor klant en product
Sprankenhof is een biologische winkel midden in een pluktuin. Er wordt naast verse zelfpluk groenten en fruit ook kaas, vlees, zuivel en kruidenierswaren verkocht. De stage is erg afwisselend, elke dag is anders. Je helpt natuurlijk mee in de winkel, maar je helpt ook mee met het bedenken van nieuwe (houdbare)producten van overschotten in de winkel en je assisteert soms bij workshops en catering en je denkt mee in de voorlichting en pr van de winkel en de verschillende bestaande en nieuwe activiteiten op het gebied van voeding en welzijn. Biologisch en duurzaam zijn hierin belangrijke onderwerpen.
Wat ga je leren?
- Verzorgt het agrobusinessproduct
- B1-K1-W1 Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
- B1-K1-W2 Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
- B1-K1-W3 Controleert meetgegevens
- B1-K1-W4 Deelt product- en productie-informatie
- B1-K1-W5 Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving
- Verzorgen biologisch-dynamische productie
- P11-K1-W1 Stelt teeltplan op
- P11-K1-W2 Draagt zorg voor het teeltproces
- P11-K1-W3 Draagt zorg voor de veehouderij/het dierlijk product
- P11-K1-W4 Stuurt het teeltproces en het productieproces veehouderij aan
- P11-K1-W5 Werkt mee aan de (verdere) ontwikkeling van een biologisch-dynamische methode
- Optimaliseren bedrijfsactiviteiten
- P11-K2-W1 Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
- P11-K2-W2 Instrueert medewerkers en stuurt deze aan
- P11-K2-W3 Verbetert processen/productie
- P11-K2-W4 Analyseert bedrijfsgegevens en maakt ondernemingsplan
- P11-K2-W5 Analyseert keten
- P11-K2-W6 Past innovaties toe
- P11-K2-W7 Vormt en gebruikt netwerken
- P11-K2-W8 Ontwikkelt zichzelf en de medewerkers binnen de biologisch-dynamische filosofie
lees verder