Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel F&B Stagiair(e)
Voor onze F&B afdeling zijn wij op zoek naar gedreven horecatoppers die de fijne kneepjes van het vak willen leren, maar ook de ambitie hebben om door te groeien tot manager of zelfstandig ondernemer (4). Je leert hoe je personeel kunt motiveren, maar je weet zelf ook van aanpakken! Je houdt het bedrijf draaiende, de werksfeer positief én je zorgt ervoor dat alle regels en voorschriften nageleefd worden. Jij kunt de vertaalslag maken van wensen van gasten, naar gewenst gedrag van collega's. Uitstekende service bieden zit jou in het bloed en je vindt het een uitdaging om samen met je collega’s de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Persoonlijke aandacht staat daarin centraal! LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat we van jou vragen - Je bent enthousiast en gastvrij; - Je bent representatief; - Je bent verantwoordelijk en collegiaal; - Je bent flexibel; - Je hebt oog voor mensen en voor detail.
Wat biedt het bedrijf?
Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/o/fb-stagiaire/c/new
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken