Restaurant Krelis
* Je wilt je verder ontwikkelen in een professionele keuken * Je hebt passie voor de horeca en eten in het bijzonder * Je houdt van kwaliteitsproducten * Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel * 3/4-daagse werkweek in overleg * Een werkdag start om 11:00 en eindigt rond 22:30 * In een moderne Palux keuken waarbij alle apparatuur pas drie jaar oud is * Een vast team met gepassioneerde collega’s * Gezamenlijk pauze van 16:30 tot 17:15 met een gezonde en lekkere maaltijd * Onbeperkt koffie, thee en water tijdens het werk. * Gezellige borrel na afloop * Uren worden geregistreerd, eventuele overuren worden netjes verrekend * Fooi die we maandelijks terugrekenen naar een fooi-uurloon. In onze keuken maken we veel zelf, sauzen, taarten en roomijs. Alle gerechten hebben passend garnituur en wij vinden het heel belangrijk dat er aandacht aan besteed is. Kwaliteit wint altijd, daar zijn wij van overtuigd!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken