Mediavormgever

Bedrukken.nl B.V. Creatieve stagiair mediavormgever

Als stagiair mediavormgever houd je je met verschillende taken bezig. Je gaat aan de slag op de grafische afdeling, waar je je bezighoudt met het opmaken van drukvoorstellen voor klanten en het drukklaar maken van bestanden. Je krijgt regelmatig de vraag om zelf ontwerpen te maken voor custom-made aanvragen, interne opdrachten of speciale evenementen, zoals: flyers, (social media) posts, ontwerpen voor de website, illustraties of de nieuwsbrief. Daarnaast kan je ook bezig gaan met AV-gerelateerde opdrachten als productvideo’s of -afbeeldingen en deze klaarmaken om te laten publiceren. Je draait mee in een bedrijf waar je als stagiair goed ondersteund wordt en hulp kan krijgen op het moment dat je het nodig hebt. Af en toe werk je samen met (of in opdracht van) een marketingmedewerker om op het grafisch vlak mee te werken aan projecten. Wij waarderen eigen inbreng en je kan je creativiteit de vrije loop laten gaan tijdens het werken aan nieuwe ontwerpen/opdrachten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiair mediavormgever ben je gedreven en gemotiveerd om mee te draaien in het bedrijf. Je bent leergierig en kan goed, gestructureerd werken aan opdrachten. Je beschikt over basiskennis van de Adobe programma’s Photoshop, Illustrator en, wanneer van toepassing, Premiere Pro. Je kunt je creativiteit uiten en je ideeën goed visualiseren in deze programma’s.

Wat biedt het bedrijf?

Bedrukken.nl kent een informele cultuur. Wij communiceren open met elkaar, staan open voor ideeën en eigen initiatief stellen wij zeer op prijs. Je werkt in grote mate zelfstandig, maar er is natuurljk genoeg ruimte om vragen te stellen en te overleggen. Wij vertrouwen erop dat iedereen zelf in staat is zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen. Wij bieden jou het volgende: -Een leuke functie in een mooie branche en werken met enthousiaste collega's, die je voldoende begeleiding geven; -Voldoende mogelijkheden tot het geven van eigen input, we staan open voor jouw (creatieve) ideeën; -Een stage waarin je werkt in een jong team en een prettige, informele werksfeer; -Een uitstekende leeromgeving met alle bijbehorende facetten van marketing in de breedste zin van het woord; -Prettige werktijden en goede werkomstandigheden.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder