Zelfstandig werkend kok

Landgoed Ulvenhart Wanneer je bij ons bent, kan je op deze magische plek je creativiteit kwijt.

De student gaat in zijn stage leren om zijn werkzaamheden te plannen, mise en place te draaien, gerechten klaar maken voor uitgifte. Is creatief in het meedenken over het menu en eventuele hapjes, koeken en broden.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een juiste werkhouding, is flexibel, creatief en collegiaal.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf bied de student alle ruimte om het vak te leren. Krijgt hierbij begeleiding van de chef kok en zijn collega's. Tevens bieden wij een goede werksfeer en is er ruimte voor creativiteit.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder