Restaurant 't Jagthuijs Top stage voor Gastheer/-vrouw
Bij ons loop/werk je mee tijdens de lunch, borrel en diner. En bij mooi weer is dit op ons prachtige terras, waar wij evenveel alle gasten kunnen ontvangen als binnen in ons restaurant. Wij werken uitsluitend met verse en seizoen gebonden producten met een menukaart die dan ook maandelijks wisselt, waardoor het nooit saai zal zijn. Wij serveren bij onze gerechten op aanvraag van de gast veel bijpassende wijnen wat ook per glas mogelijk is. Hiervoor is Marcel Leemhuis, onze sommelier verantwoordelijk waar je heel veel van kunt leren en hij je hierdoor ook kan enthousiasmeren voor dit mooie vak. Wat te doen; Ontvangst van de gasten Aperitief opnemen en inschenken In/bij dekken van het geen besteld is Uitserveren van de gerechten en aan tafel daar uitleg over geven De gasten in de watten leggen en dat wij ze een heerlijk en onbezorgde lunch of diner bezorgen als team.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij vragen van een student nette omgangsnormen, en taalgebruik, enthousiasme, betrokkenheid en doorzettingsvermogen. En alles wat je nog meer in huis hebt wat er aan bijdraagt om een goede gastvrouw/heer te zijn, daar worden wij blij van. En wanneer je wilt kun je alles leren toch? Wij hebben er zin in om jonge mensen enthousiast te maken voor dit mooie vak. Je bent van harte welkom!!
Wat biedt het bedrijf?
Je komt bij ons in een klein en hecht team terecht, waardoor het ook persoonlijk is en waar je veel kunt leren en waar ook goed voor je gezorgd wordt wat betreft de maaltijden (lunch, diner) Je deelt uiteraard ook volledig mee in de fooi. Doorgroei mogelijkheden zijn er altijd en contacten met collega's om verder te groeien naar een vervolg is ook in huis en bespreekbaar. Wanneer jij blij van ons wordt en wij van jou, dan is de kans bijna altijd aanwezig op een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan