B-nature Strand Fjord Hotel & Motel
In ons boetiek hotel met 50 kamers moeten we voorzien in een ontbijtbuffet, lunch en diner voor zowel individuele gasten als groepen. We bieden zowel menu's aan als a la carte. Onze kandidaat wordt opgleid om te zorgen voor de voorbereiding, en tijdens de service voor het bereiden en afwerken van de maaltijden. Na een tijdje laten we je vbrij en zelfstandig alles organiseren, uirteraard onder ons toezicht. We werken voornamelijk met lokale ingrediƫnten, en alle maaltijden worden vers en huisgemaakt bereid. Een deel van de opleiding bestaat uit het organiseren van de keukenvloer, inventarisatie, stockbeheer en planning, in functie van de verwachte gastenstroom. Wij bieden steeds accommodatie en alle maaltijden voor de studenten. Wij baten ook een activity center uit zodat er vele recreatieve mogelijkheden zijn zoals kajak op de fjord, fietsen en vele excursies
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers