Marketing & Communication Specialist

1:1 Architectuur BV. Veelzijdige Content Creator bij 1op1 Architectuur

Bij 1op1 Architectuur bieden we een uitdagende stage als Content Creator. In ons dynamische team krijg je de kans om boeiende content te creëren voor ons architectenbureau. Je schrijft informatieve blogposts, nieuwsartikelen en social media-updates om onze doelgroep te informeren en inspireren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het creëren en bewerken van beeldmateriaal met behulp van Adobe InDesign en Adobe Photoshop. Heb je ervaring of interesse in video- en fotografie? Dan kun je deze vaardigheden ook benutten, door video's te maken van onze projecten, interviews af te nemen en fotografie inzet om architectonische details vast te leggen. Je houdt bij welke soorten content het meest effectief zijn door middel van analyses en rapportages en je wordt aangemoedigd om met nieuwe en creatieve manieren te komen om onze doelgroep te bereiken en te betrekken. Je speelt een cruciale rol in het vertellen van ons verhaal en het vergroten van onze online aanwezigheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste en proactieve teamspeler die de Nederlandse taal beheerst, zowel in woord als geschrift. Nauwkeurigheid en oog voor detail zijn essentieel in deze rol. Als je daarnaast ervaring hebt met Adobe InDesign en Adobe Photoshop, is dat een waardevolle bonus, maar ook als je deze vaardigheden wilt ontwikkelen, moedigen we je aan om te solliciteren. We kijken uit naar een gedreven kandidaat die ons team komt versterken!

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een boeiende en veelzijdige stageplaats aan, met startmogelijkheden in september of januari. Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding, een inspirerende werkomgeving waar jouw input gewaardeerd wordt, en de kans om aan gevarieerde projecten te werken. Bovendien ontvang je een passende stagevergoeding en maak je deel uit van een gezellig team.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder