Mbo-Verpleegkundige

HappyZorg Wijkteam Geleen en Maastricht Wil jij een Happy Verpleegkundige worden en zorgen voor Happy Clienten?

De student gaat zorg verlenen in de thuiszorg van Roermond, Geleen of Maastricht. Je hebt een werkbegeleider en praktijkbegeleider die je volgen en begeleiden gedurende je opleiding. Het aantal uren werken naast je studie is 24 tot 28 uur per week. Je werkt in dagroute of in avondroute. Het kan ook zijn dat je beide routes op 1 dag loopt. Het werken in de thuiszorg is erg individueel en dat vraagt de nodige zelfstandigheid. We nemen dus enkel leerlingen aan in het 3e of 4e leerjaar. We zijn kleinschalig en dat betekent dat er korte lijnen zijn om dingen te vragen en te delen. Een rijbewijs en de beschikking over een auto zijn een voorwaarde inde thuiszorg van HappyZorg. Het is dus ook mogelijk om over te stappen van BOL naar BBL opleiding in het 3e of 4e jaar. Wordt ook Happy en kom naar HappyZorg !!

Naar wie zijn wij op zoek?

Thuiszorg vraagt om zelfstandigheid. Je kunt altijd terugvallen op collega's maar je krijgt een eigen route en eigen cliënten. Bij HappyZorg vinden we het belangrijk dat je goed kunt luisteren naar de zorgvraag van de cliënt en ook altijd rekening houdt met de wensen van de cliënt. Je moet je eigen normen en waarden opzij kunnen zetten en kunnen accepteren dat mensen soms totaal andere normen en waarden hebben dan jij hebt. Je werkt bij cliënten thuis en moet je dus makkelijk kunnen aanpassen aan een steeds andere situatie en werkomgeving. Dit vraagt creativiteit, improvisatietalent en flexibiliteit. Je moet stevig in je schoenen staan en niet bang zijn om vragen te stellen als je niet weet hoe je iets moet doen of oplossen. We staan als team altijd klaar om te helpen. Verder moet je natuurlijk vriendelijk zijn, inlevend, enthousiast en professioneel. We luisteren naar de grenzen van onze cliënten maar kunnen en durven ook onze eigen grenzen aan te geven.

Wat biedt het bedrijf?

HappyZorg werkt met kleine teams van max 10 medewerkers. Zo zien de cliënten niet teveel verschillende gezichten en zijn we in staat om hechte teams te vormen. Maandelijks hebben we werkoverleg en cliëntbespreking waarin iedereen zijn bijdrage kan leveren. We zijn een "platte" organisatie die staat voor een open, duidelijke en eerlijke communicatie. Geen dubbele agenda's. We zijn een jonge organisatie waarin je nog een bijdrage kunt leveren aan het doorontwikkelen van te thuiszorg. HappyZorg is een lerende, flexibele organisatie die altijd in beweging is.

Wat ga je leren?

  • Bieden van zorg en ondersteuning in het verpleegkundig proces
  • B1-K1-W1 Onderkent bestaande of dreigende gezondheidsproblemen (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W2 Stelt de verpleegkundige diagnose en stelt het individuele plan van de zorgvrager op (Zorgverlener)
  • B1-K1-W3 Voert interventies uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W4 Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W5 Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
  • B1-K1-W6 Organiseert en coördineert de zorgverlening van de zorgvragers (Organisator)
  • B1-K1-W7 Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)
  • Werken aan organisatie- en professiegebonden taken
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
  • B1-K2-W2 Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
  • B1-K2-W3 Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

lees verder