Van der Valk Hotel Stein - Urmond Housekeeping Supervisor Stagiair(e)
LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. Als Housekeeping Supervisor Stagiair(e) heb je een belangrijke taak binnen het hotel. Onder jouw leiding ziet ons hotel er iedere dag weer pico bello uit. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor het WOW-effect wanneer gasten hun hotelkamer betreden. Jij zorgt ervoor dat ons hotel er perfect uitziet door: - Positief leiding te geven aan het Housekeeping team en daar waar nodig mee te helpen in de operatie. - Het regelmatig geven van on-the-job trainingen aan het Housekeeping team. - De hotelkamers, publieke ruimte, linnenkamers, serviceruimten, stofzuigers en schoonmaaktrolleys dagelijks te controleren. - Het maken van een goede werkverdeling. - Problemen die zich voordoen op te lossen. - De gestelde regels t.a.v. bedrijfshygiëne, (kamer) presentatie en werkmethoden samen met het team na te leven.
Naar wie zijn wij op zoek?
Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Enthousiast en gedreven motiveer je je collega's en voer je je taken uit. Je weet van aanpakken en werkt graag in een team.
Wat biedt het bedrijf?
Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via www.stagebijvandervalk.nl.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf