Marketing & Communication Specialist

Beton-Lab Stagiair Marketing en Communicatie bij The Novel Grey

Ben jij creatief, doortastend en niet bang om anders te denken dan anderen? Durf jij links te gaan als anderen rechts gaan én heb je oog voor detail? Dan zit je bij Beton-Lab|Novel Grey op het juiste adres. Novel Grey is een designlabel waaronder wij exclusieve duurzame betonnen wandtegels verkopen aan het hoogsegment. De wandtegels worden gebruikt in kunstwerken, maar ook wandvullend. In 2024 willen we Novel Grey internationaal onder de aandacht brengen. Daar hebben we jouw enthousiasme en passie bij nodig! Je stelt een marcomplan op, op basis van onze waardeproposities, brainstormt over en bedenkt social media campagnes en werkt ze uit. Je schrijft (SEO) teksten, maakt foto's en bepaalt welke uitingen we waar plaatsen en brengt er structuur in aan. Ook werk je mee aan evenementen en leer je over press releases, plannen en organiseren van evenementen, photoshoots en internationale productlanceringen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt oog voor detail, vindt het leuk om in een klein team te werken en kan met veel vrijheid omgaan. Je hebt een handson mentaliteit; dus niet alleen bedenken, maar ook uitvoeren en af en toe je collega's eens helpen met iets heel anders. Gewoon omdat dat kan. Je hebt een goed gevoel voor esthetiek en vormgeving. Je bent creatief in beeld en in woord. Je vindt fotograferen leuk of wilt dat leren. Je weet waardeproposities te bepalen op basis van onze doelgroepen en daar je communicatie op aan te passen. Je houdt er niet van om op je handen te zitten en bent (met een beetje hulp van ons) een zelfstarter. Verder ben je enthousiast en heb je ambitie. Welke? Dat mag jij vertellen, maar we willen het graag weten!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Beton-Lab|Novel Grey krijg je veel vrijheid om je te ontwikkelen. Je doet een volwaardige stage maar je kan je uren grotendeels zelf indelen. Daar hoort ook thuiswerken bij. Doordat je zoveel vrijheid krijgt, leer je veel. Je krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden en bent krijgt zo veel uitdagingen. Je blijft echter wel student, dus fouten maken mag en vragen stellen doe je graag. We maken mooie producten en dat is leuk om mee te werken. Je komt te werken in een groot pand, vol met creatief ondernemers en je kunt je creatieve hart dus ophalen aan alle toffe dingen die hier gebeuren. Natuurlijk moet je nog veel leren en weet je soms ook nog niet precies wat je wilt, maar we geven je ook de ruimte om dat te ontdekken en vooral ook om beter te worden in de dingen waar je al goed in bent. Als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dan heb je namelijk plezier in je werk en word je alleen maar beter!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Video Link

lees verder