Mbo-Verpleegkundige

Careyn KSW De Prinses Opleidingsplaats voor MBO Verpleegkundige (zij-instroom, doorstroom of regulier) bij Careyn district US

Als leerling verpleegkundige combineer je leren en werken waarbij de opleiding gemiddeld 2,5 tot 3 jaar duurt. Wij werken samen met het ROC Midden Nederland waar je de theoretische deel één dag per week volgt. De overige tijd werk je in de praktijk, dit kan zijn op een intramurale locatie of binnen een wijkteam. In je werk zal je de zorg rondom de bewoners begeleiden en steeds meer organiseren en coördineren. Gezondheidsproblemen worden door jou gesignaleerd en je bent aanspreekpunt voor bewoners en hun naasten. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en het zorgdossier van de bewoner. Je zal zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de bewoner bevorderen voorlichting, advies en instructie geven. Ook zal je leren omgaan met crisissituatie en onverwachte situaties en kwaliteit van de zorg bevorderen. Belangrijk! Je kan je voorkeur aangeven voor een locatie, echter zal na het selectiegesprek worden gekeken waar je geplaatst wordt. Je zal per lesjaar rouleren van locatie/wijkteam.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat neem je mee? - Je bent in het bezit van een mbo diploma op minimaal niveau 3; - Je hebt een professionele werkhouding en je staat de cliënten correct en respectvol te woord; - Je bent intrinsiek gemotiveerd om in de zorg te werken; - Je hebt een flexibele en leergierige instelling en bent oplossingsgericht; - Je beheerst de Nederlandse taal goed; - Je bent minimaal 27 uur per week beschikbaar; - Je woont in het district Utrecht Stad of binnen een straal van 30 kilometer.

Wat biedt het bedrijf?

- Careyn betaald jouw collegegeld en boeken; - Je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vaste dienstverband na diplomering; - Een dienstverband tussen 27 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen; - Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een werkbegeleider en een praktijkopleider. - Je rouleert ieder lesjaar, dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om meerdere aspecten van de ouderenzorg te leren kennen en je zo een brede ervaring opdoet; - Careyn biedt veel doorgroeimogelijkheden zo zijn er naast de opleiding VIG, MBO-V en HBO-V ook mogelijkheden voor Wondverpleegkundige; - Als leerling mbo verpleegkundige word je ingeschaald in de cao VVT FWG 45. - Tijdens je opleiding hoef je geen nachtdiensten te werken. Weekend,- avond,- en dagdiensten worden wel van je verwacht; - Een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag; - Een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag.

Wat ga je leren?

  • Bieden van zorg en ondersteuning in het verpleegkundig proces
  • B1-K1-W1 Onderkent bestaande of dreigende gezondheidsproblemen (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W2 Stelt de verpleegkundige diagnose en stelt het individuele plan van de zorgvrager op (Zorgverlener)
  • B1-K1-W3 Voert interventies uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W4 Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W5 Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
  • B1-K1-W6 Organiseert en coördineert de zorgverlening van de zorgvragers (Organisator)
  • B1-K1-W7 Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)
  • Werken aan organisatie- en professiegebonden taken
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
  • B1-K2-W2 Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
  • B1-K2-W3 Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder