Leidinggevende keuken

De Fabrique Evenementen B.V. Aanstormend keukentalent gezocht!

Hi (aankomend) keukentalent! Doe jij een koksopleiding en zoek je een leuke en gevarieerde stage of leerbaan? Kom stage lopen bij DeFabrique! Met meer dan 500 evenementen per jaar is elke dag anders. Van streetfood tot verfijnde gerechtjes creëren - jij leert het allemaal! Kijk voor onze foodconcepten op: https://new.express.adobe.com/webpage/8I0yEJQq7AtX5

Naar wie zijn wij op zoek?

Je doet een koksopleiding en bent op zoek naar een stage per februari. Je bent minimaal 4 maanden, 4 dagen per week beschikbaar en houdt van aanpakken. Je vindt het leuk om naast het werken in de keuken, ook in contact te staan met onze gasten. Met meer dan 500 evenementen per jaar betekent het dat je soms vroeg begint of wat later klaar bent. Met de onregelmatige tijden vinden we het belangrijk dat je niet te lang hoeft te reizen naar je stage.

Wat biedt het bedrijf?

DeFabrique biedt jou... Goede begeleiding: Je hebt maar liefst 2 leermeesters tot je beschikking met jarenlange ervaring in zowel restaurants als in de evenementencatering. Alle ruimte om te werken aan jouw schoolopdrachten en tegelijkertijd alles te leren over het logistieke proces rondom de catering van de evenementen, presentatie, opmaak, HACCP etc. Flexibele werktijden: Je werktijden bespreken we samen. Een team vol karakter: Een leuk, informeel team, dat hard werkt, maar ook plezier heeft met elkaar. Personeelsfeesten: Jaarlijks hebben we twee toffe personeelsfeesten

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder