Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Fort aan de Klop Horecamedewerker op een groen eiland aan de rand van de stad Utrecht

Als horecamedewerker op het Terraseiland van Fort aan de Klop in Utrecht ben je veel buiten in een festivalachtige sfeer. Je zorgt dat het terras en de buitenbar schoon en netjes zijn. Je heet gasten welkom en maakt bestellingen klaar: koffie, thee, frisdranken, bieren, wijnen, taartjes. Gasten kunnen bij jou aan de bar bestellen, maar ook via de QR-code op hun tafel. Als je tijd hebt, maak je een praatje tijdens het schoonmaken van de tafels en het verzamelen van de vaat. Je leert alle aspecten van het horecavak van je collega's en begeleider. Je krijg duidelijke taken en werkinstructies.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een echte aanpakker en je maakt gemakkelijk een praatje.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in een gezellig team met hardwerkende collega's op een bijzondere locatie. Je werkt in een festivalachtige sfeer op het Terraseiland en bent veel in de buitenlucht. De lunch is goed geregeld. We hebben ieder seizoen wel een personeelsuitje en af en toe een borrel.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder