Hampton by Hilton Utrecht Centraal Station Front Office Stage bij the Hampton by Hilton Utrecht Central Station
De student word onderdeel van het Front Office Team. Het uiteindelijke doel is om na je stage van ongeveer 5 tot 6 maanden, je volledig bent ingewerkt als Front Office Agent. Je krijgt de verantwoordelijkeheid om mensen te verwelkomen, in en uitchecken, klachten oplossen, aanbevelingen doen, emails beantwoorden, gasten te woord te staan aan de telefoon, reserveringen maken en offertes maken. Af en toe een drankje in de bar te serveren hoort er ook bij. Onze bar is namelijk gelinked aan de receptie. Een uitdagende en wisselede stage, waarin je de kans krijgt volledig jezelf te zijn en te ontwikkelen in een prachtig vak. Diensten wisselen van vroeg naar laat, van doordeweeks naar het weekend. Veel afwisseling dus!
Naar wie zijn wij op zoek?
Je moet niet bang zijn om met gasten te praten, en het leuk vinden om mensen te helpen. Maar vooral lekker jezelf zijn!
Wat biedt het bedrijf?
Zoals eerder benoemd is het het doel dat de stagiair opgeleid word tot Front Office medewerker. Er moet uiteindelijk dus geen verschil meer zitten tussen stagiair en medewerker. Lukt dat? Dan zouden wij het erg leuk vinden als je bij ons in dienst komt na je stage. Meeste van onze stagiaires blijven na hun stage voor een paar uurtjes/dagen per week naast school bij ons werken.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten