Medewerker hovenier

Hovenier Utrecht Tuinwerk.nu Jij wilt graag een vak leren en tegelijkertijd sporten en een salaris verdienen ?

De student zal kennis maken met het vak van hovenier. Zowel in onderhoud als met complete tuinaanleg. Om te beginnen zorgen wij ervoor dat de student een goede lichaamshouding aanneemt. Dat voorkomt klachten op langere termijn en zorgt voor een goede lichaamsbouw. De student zal in aanraking komen met alle facetten van het vak: Het plaatsen van schuttingen, het aanleggen van bestrating, houtwerk en beplanting. Daarnaast bestaat ook het sociale aspect: Hoe gedraag ik mij op de werkvloer en hoe om te gaan met de opdrachtgever. Tot slot waken wij over de veiligheid. Zo zijn tenminste werkschoenen met een stalen neus verplicht. Bij het gebruik van machines zullen wij te allen tijde een goede uitleg geven en een oog in het zeil houden. Voor zover de student uberhaupt met machines mag werken. Op de lange termijn zou het maken van offertes en facturen, en kennismakings gesprekken met nieuwe opdrachtgevers een optie kunnen zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten een enthousiaste en positieve instelling van de student. Alles valt te leren, behalve de juiste mentaliteit. Bij voorkeur is de student leergierig en onthoudt wat hem of haar wordt uitgelegd.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een hoveniersbedrijf met een fijne werksfeer en veel vrijheden. Als jij je aan de afspraken houdt kun je bij ons veel leren.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

lees verder