Patissier

Imanes Bakery leerplaats / stagiare patisserie en horeca

Gezocht stagiaires die de opleiding Patissier, banketbakker of bedrijfscatering volgen. het vervaardigen van ambachtelijke koekjes tevens ook een combinatie van patisserie en catering

Naar wie zijn wij op zoek?

leertraject patissier of horeca. je word geleerd hoe je in de catering aan de gang moet je leert ook hoe je een koekje van begin tot eindresultaat vervaardigd

Wat biedt het bedrijf?

we hebben op de 2de verdieping een gezellige kantine waar we de lunch serveren. tevens zijn er doorgroeimogelijkheden en aanzet op een vaste baan

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder