Retailmedewerker

Lampidee Wil jij je verkoop skills ontwikkelen en met plezier naar je Leerwerkplek gaan? Kom dan leren en werken bij Lampidee!

Als stagiaire in onze winkel in Utrecht draai je samen met je collega’s uit het team mee met alle werkzaamheden die er voor die dag op de planning staan. Je belangrijkste taak is het adviseren en natuurlijk verkopen aan onze klanten. Naast deze werkzaamheden behoren het verwerken van de vracht, presenteren van onze nieuwe collectie en het helpen bij onze klantenservice tot je taken. Los van alle werkzaamheden zorg je altijd voor een warm welkom voor elke klant en zorg je dat elke klant met een tevreden en blij gevoel onze winkel verlaat. Natuurlijk begrijpen we dat het verkopen van lampen niet meteen gaat lukken zonder informatie. Daarom ga je samen met onze storemanager aan de slag. Er is dus veel tijd om te leren, werken en bezig te zijn met opdrachten vanuit je studie, zodat jij jezelf goed kunt ontwikkelen. Ons informele en gezellige team bestaat uit 4 a 6 personen. Heb je interesse in interieur en/of wil je graag leren verkopen? Dan hebben wij een leuke stage plek voor jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

(1) Gastvrijheid zit bij jou in het bloed en je vind het leuk om mensen te helpen; (2) Je hebt de wil om te leren en samen met ons team écht te gaan adviseren en verkopen; (3) Je hebt een glimlach in de winkel, jij maakt elk bezoek aan onze winkel speciaal voor onze klant; (4) Je bent leergierig en wilt alles wat je tijdens je opleiding hebt geleerd in de praktijk gaan toepassen. (5) En je houdt er van om je handen uit de mouwen te steken en zelf werkzaamheden op te pakken

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende stageplek in onze grootste lampenwinkel in Utrecht, waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en werkervaring op te doen in een leuk en gezellig team waar geen dag hetzelfde is. Wij bieden de studenten reiskosten- en een stagevergoeding aan als de stage minimaal 6 weken (4 a 5 dagen per week) duurt. De hoogte van de stagevergoeding wordt in overleg bepaald. Naast je stage bieden wij de student de mogelijkheid om naast je opleiding te komen werken bij Lampidee als bijbaan en eventueel na je opleiding een vaste baan aan te bieden.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder